Ahad, 9 Ogos 2009

K**U tipu @ C**M* tipu???

ermm... x taw nak kata apa... sapa tipu sapa ntah...
kata x dak duit nk kuar peruntukan utk beli laptop kat dak2 nii...
tp hari ni jew 6 iklan masuk kolej dlm Metro Ahad...
belum surat khabar lain... ntahlah... x taw nak kata apa... tipah tertipu sudah... huhu...
bukan mengungkit... tp macam membangkit lah kan...
dah berbulan kami tunggu laptop... kata bulan 2..
datang bulan 2, kata bulan depan... cm tuh lah sampai lah skang dah bulan 8 pun..
hurm... kami bukan apa... sbb dah janji kan... ntah lah.. bkn tunjuk protes kat sini,
tp lebih kurang cam protes gak ar... dia suh tunggu lagi sampai ujung bulan ni...
klu x pat gak... dah taw dah... mesti time konvo nanti dapat... Scroll + Laptop...
hurmm... agaknyer lah... kan... hurm... xtaw lah... yg x kna mesti marah sya wat entry ni...
tp bg yang kna... adeeh... sakit ati woooo.... x tercapai akalku... akhir kata... eeh... xder akhirnya kata2 ku ini... hehe... selagi x dapat laptop... hurm... ok... chow sin chan...

9 cakap-cakap:

sicKo^ berkata...

aku rasa memang ko patut marah sebab diorang tak bagi laptop lagi.. Masa nak tarik kita masuk KLMU, berapi2api kata laptop akan dapat after 2nd payment of PTPTN. Ni nak dekat abis dah, tapi ko tak dapat lagi. aku raa kena bagi presure sket kat diorang..

HariCCNS berkata...

sabar je....motif kita datang sini nak belajar....kita tunggu je sampai hujung bulan ni.....kalau masih tak dapat.........................................................................................tunggu lagi sebulan....hahahahahahaha..............

HELAS berkata...

best ugak konvo dapat laptop

Tanpa Nama berkata...

cbe bayangkan...amik scroll skali ngn laptop.mau kembang kempis idung mase 2.mak bapak ingat anak2 dpt adiah dekan ke hape ke.upa2nya..laptop yg janji 3kurun yg lalu bru dpt ari convo..muahaha...

babyComebaCk143 berkata...

alahai..xde maknenyer..
parents tau la kite patut dpt laptop bile.
diorang pon keep tya updates psl laptop tu..
lagi haru bile parents kite pon bengang psal c**mo tpu ne..
hurm..xtau la nk sabar cmner..kan meng??

: : memeng : : berkata...

betul3x... janji tggal janji... hurm...
camna nak promote kolej kita kat org kan...
sedang kan kita pun x puas hati... hurm..
ada yg pi wat tuntut dikatanya kuda gila... budak liar...sbb apa? sbb dorg menggesa pihak pengurusan bg hak dorang... laptop+buku original... hurm.. kos kita kak? senyap jew... x wat complain apa2 pun... cam ni lah jd nya... malas jew kak kan... hurm... apa nak jd lah... kolej yg gah dipusat bandar tp tipu... hurm...

wan_e_mail berkata...

Kita saman je kolej tu .. hahahaha !!

: : memeng : : berkata...

taw xper... janji x tepati... huhu

ex5kuat berkata...

tak per, nanti kalo tak dapat jgak panggil semua budak ccsp kasi langgor balik pihak mnagement.... sebab proof ader siap dalam surat kabor lagi tulis....

Catat Ulasan