Jumaat, 25 Mei 2012

lebih baik wat yg terbaik.. :)

tahun lepas 2011.. bulan 6.. tgh2 kesempitan wang sangat2.. pastu tetibe kak awin ajak sembang2.. sekali sembang2 plak pasal kononnya pakaian dalam Magic yg leh bantu masalah dalaman kaum hawa nii.. 

saya yg da selalu dengar pasal "benda" ni da leh bayangkan rupa macam mana.. harga mcm mana.. tp cuma dengar desas desus jek.. hati bukan xnak.. duit jek xda.. mmg lah mcm2 alasan.. walaupun leh bantu utk sihat.. biasa lah kan.. ahahah.. tp disebabkan kak awin nii dia dah beli cash pulak tu.. then di sebabkan saya ni PA dia laa kononnya masa tu.. dia belikan dan bayar bulan2 kat kak awin.. ok lah tuu kan.. janji leh merasa pakai.. hehehe.. tolak gaji part time ngan dia jek pun.. 

masalah kesihatan saya xpayah ckp.. punyalah byk.. esp yg selalu wanita2 alami masa PMS nyee.. masa saya tggu set saya sampai, kak awin da pakai.. then dia yg sebelum ni mmg terkenal ngan migrain dia.. saya tgk ada perubahan.. lebih ceria dan cergas dr biasa.. Alhamdulillah.. :)

so jd teruja nk pakai makin ada lah kan.. esp sb rumors kata boleh kurus..!!
perghh.. sebut pasal kurus.. main reason beli nii.. sbb nak bertunang kata nya bulan 9 thn lepas.. so semangat sgt lah nk cantikkan badan.. without knowing the other advantage about this thing... Oh My English..!! masok BI plak.. ahahah.. 

pastu masa dah dapat.. pakai hari2.. tp byk kali skip sb basuh.. masa nii.. seriusly.. xtaw.. beberapa perkara.. esp cara pakai yg betul2, cara basuh dan mcm2 lg.. tp sb dah beli kena pakailah kan.. klu x membazir.. amalan syaitoonn...!! xmo xmoo..~~ :) 

then.. saya teruslah pakai sampai 2bulan mcm tu, walaupun tak berapa kurus, tp badan mmg da nampak shape pinggang.. pinggul pun da kecik dan mantop..!! pastu di pendekkan cerita.. Jodoh xpanjang..so mmg saya tak bertunanglah bulan 9 thn lepas tuu... lgpun masa tu saya di masukkan ke hospital.. sbb sakit "Acute Gerd" mmmm.. masok kejap jek wat skop jee.. masa tuu.. saya mula lah kata salah benda yg saya pakai tuuu.. kan kan kan.. sbb salah satu simptom kena Gerd ni.. bila pakai pakaian ketat.. then saya stop pakai.. sampai lah.. ada sekali PMS da tak teratur.. dan mula teringat balik kat set yg saya ada ni.. tp tak pakai.. sampai lah Doktor kata.. saya ada Cyst kt ovari kiri....... masa dpt taw tuuu.... saya tersangat2 down........... 





                                                         ....bersambung....


5 cakap-cakap:

Zulaikha berkata...

cpt le abis kan ctenye meng...stalker2 n strangers yg ado ni x saba nk tau penutup cite..hoho..:)

car hire in gujarat berkata...

"Your way of explaining everything in this piece of writing is really fastidious every one be able to easily be aware of it, Thanks
a lot."

- car rental ahmedabad | car rental in ahmedabad | rental car in ahmedabad

Lyfé Wisdom berkata...

Great blog! Please visit The Candid Nation and follow on Google+/Facebook. candidnation.blogspot.com

Mohammed Adwan berkata...

http://goldenfaire.com/w/ http://www.nasr-arab.ml/

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Catat Ulasan