Selasa, 7 Julai 2009

i'm sorry ~~

Salam...

Pertama sekali, sya ingin mengucap syukur kehadrat Ilahi, beri sya kekuatan utk menyelesaikan segala sengketa yang terjadi (dlm post Attention) diantara sya n dia... Alhamdulillah segala nya selesai semalam 07072009..bersaksi kan 2 MPP KLMU (Zamil n Kak Farina) dan juga CCNS (Faez, Kak Wanie, Apau n Karun)... Segalanya adalah pasti... Apa yg dibincangkan semalam MUKTAMAD!!! Kemaafan dipohon dan Kemaafan juga diberi... Tiada lagi salah faham atau apa2 yang tdk puas hati...

Kepada sesiapa yang baca post Attention sya yg lepas (maaf sya dah delete), sya harap segalanya selesai sudah... Maaf kan sya atas keterlanjuran menulis post itu...

Keduanya, sya ingin memohon maaf daripada kawan2 sya CCNS... andai ada salah silap, terkasar bahasa atau apa2 sepanjang bulan ni... asyik nk angin jew kan.. huhu... sama jugalah dgn kawan2 CBDS, CCSS n CDDS... syg korg sumeee....

Ketiganya, sya ingin memohon maaf daripada rakan serumah sya (kak fieza,adah,cheq,leeya,nadia,nurul,chu,yanti,nini,kak ida,kak ila n Chin)... sbb selalu membebel itu ini... huhu... syg korg sgt2...

Akhir sekali, terima kasih kepada semua yg tak pernah jemu bg saya semangat utk teruskan hidup dgn penuh kecekalan n ketabahan... terutama Mak sya... mmuah mak...
kpd yg sya x sebut kat sini, x semestinya korang semua x beerti kat dlm hidup sya...
sesungguh nya dirimu sungguh bernilai kerana... Dirimu begitu berharga... Semoga Persahabatan kita cipta akan kekal abadi selamanya...
Buang Yang Keruh, ambil yang jernih...

Selamat Tinggal Penderitaan, Persengketaan, Kesedihan....dan

Selamat Datang Kebahagiaan, Keceriaan , Keriangan dan Keamanan... Peace!!!

7 cakap-cakap:

FieXa_IeXora berkata...

Sayang Meng jugak..
Moga berkekalan persahabatan, kasih sayang kita.
Lebih2 lg kta bertemu di jln perjuangan yg suci lg diredhai.

Kpd yg berkenaan,
Sy antara pengulas utama blog Attention, I already state my apology at Attention blog which my words might hurt, but now 1s again I have too apology dat between us never have any litigant.

HELAS berkata...

naa kan bagus.... ei Farina tu kenal tuu Helas..hhehehe

farina abdullah berkata...

salam semua.
saya farina.
warna warni kehidupan mmg begini.
sekarang kita rasa warna tu x cantik, namun satu ketika nanti, warna yg x cantik itulah yg akan membuat kita semua tersenyum dan merasakan itulah corak warna yg paling tinggi nilainya. dan saya akui bahawa kadangkala bila tuhan memberikan kita masalah, itu bermakna dia mahu menambahkan lagi teman2 dlm hidup kita. saya mendapat teman baru gara2 menjadi org tgh dlm masalah kalian. :-) terima kasih kerana menghormati saya dan faham tugas saya.

HELAS: saya tau kamu kenal saya walau saya kurang tahu siapa kamu. namun, thnx a lot coz ur blog byk buat i belajar erti hidup dan ragam manusia.

salam perkenalan dr saya utk semua pelajar CC..

HELAS berkata...

Farina..
ow yaa apsal blog akak ne x bleh post comment arr

farina abdullah berkata...

org lain boleh jer..
awak je yg dia xnak bg komen kut!
haha
kalau nak access blog tu berserta komen
kena bawa pengerasnya iaitu: ribena mobile dan coklat getah! hehe

: : memeng : : berkata...

Salam...

Terima Kasih Semua Atas Komen Yang membina~

hehe...

Tanpa Nama berkata...

farina2..
usahlah berlagak baik di sini..
tetapi pada hakikatnya hati awk sebaliknya..
kalo awk btl2 baik, sdh tentu awk tidak menabur2kn fitnah dan laga2kn org..

Catat Ulasan